Siirretään myöhempään ajankohtaan Kehräyksen peruskurssi Uurainen

Osta tämä
  • 50,00 € EUR
  • 0 Jäljellä

25.2.2021 ilmoitettujen koronarajoitusten vuoksi olemme päättäneet siirtää tätä kurssia. Neuvottelemme parhaillaan uudesta ajankohdasta. Kun ajankohta on sovittu avaan kurssin uudelleen ostettavaksi. Pahoittelen tilannetta mutta terveys on nyt tärkein.

Tervetuloa Uuraisten Seurantalolle kehräyksen peruskurssille. Kurssilla perehdymme erilaisiin lampaanvilloihin sekä kehräämisen kaikkien työvaiheiden perusteisiin. Kurssi sisältää teoriaa ja käytännön harjoittelua. Kaksipäiväisen kurssin jälkeen jokaisella kurssilaisella on kotiin vietäväksi itse kehrättyä lankaa.

Mukaan ovat tervetulleita aloittelijat ja jo hieman kokeneemmat kehrääjät. Jokainen saa kurssilla henkilökohtaista opastusta oman tasonsa mukaan. Jos sinulla ei ole omaa rukkia, kerro siitä etukäteen, niin saat kurssin ajaksi opettajalta rukin lainaksi. Kurssin hinta sisältää kurssilla kehrättävät lampaanvillat.

Kurssin opettajalla Sanski Matikaisella on yli 14-vuoden kokemus ammattikehrääjänä toimimisesta. Hänellä on takanaan niin teoriaopintoja kuin laaja-alaista käytännön kokemusta alalta. Hänen opastuksessaan kokenutkin kehrääjä oppii uutta ja saa taitoa kartuttavia vinkkejä.

Ruokailu: omat eväät, Seuraintalolla on jääkappi ja mikro. Jos koronan vuoksi kurssi joudutaan perumaan kurssimaksu palautetaan lyhentämättömänä. Kurssin osallistuminen tulee varmistaa viimeistään 14 vrk ennen kurssia (Viim. 6.3.2021) Kurssin loppusumman voi maksaa kurssipaikalla kortilla tai käteisellä. Kurssille osallistujille lähetämme vielä kurssikirjeen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssin ajankohta: la-su 20.-21.3.2021 klo 10.00-16.00 Kurssin hinta: 160€ sis alv 24% Ilmoittautumiset ostamalla kurssi verkkokaupasta. Lisätietoja: 0505539698/Sanski [email protected]

Kurssi järjestetään yhteistyössä Tourulan tilan kanssa

Kurssille on oma facebook tapahtuma: